Black Witch trollbinder neopren

Black witch har fått fast plass i padlebaggen min, side om side med Aquasure og Cotol. Rifter og hull er ikke lenger noen grunn til å kaste gammelt neoprenutstyr.

Det var padlevennina som anbefalte meg å prøve remediet. Jeg var litt skeptisk, siden jeg har brukt noe lignende den tida da jeg drev med dykking.

Det middelet jeg brukte da var litt mer grisete og hadde ei tørketid hinsides praktisk padlebruk. Når det er lang tørketid, er det fare for at reperasjonen flyter ut, hvis ikke utstyret får ligge helt vannrett og helt i ro. Det er min erfaring. I tillegg måtte neoprenet være tørt. Dermed blir det ganske mange dager før utstyret kan brukes igjen.

Her lover reklamen fem mintter tørketid og at neoprenet kan være fuktig. Utstyret kan repareres mens man er på tur. Uvurderlig og nesten for godt til å være sant, men tanken er besnærende, så jeg går i gang.

Testvarene er et neoprenspruttrekk med diverse rifter og nestenhull, som kan bli store hull hvis jeg ikke gjør noe med det. Et par paddlevotter der sømmen er gått opp slik at en finger stikker ut. Et par godt brukte neoprensko, som egentlig er klar for søppla.

Når det er hull i neoprenet, særlig så stort som på disse skoene, så skal man lappe med en bit neopren. Smør Black with på begge flatene og klem sammen. Jeg velger å prøve uten. Bare for å se hva dette stoffet er godt for. Det fyller godt og tørker fort, så jeg bygger opp med flere lag.

Hanskene er også litt i overkant slitt. Det burde nok vært satt i et stykke neopren her. Jeg smører Black Witch på og setter ei klesklype over for å få press. Setter litt bakepapir imellom for at den ikke skal limes fast.

Etter lang tids bruk er konklusjonen; gulle godt! Nå, ett og et halvt år senere, er skoene igjen klar for reperasjon eller søppla. Det synes jeg er bra.

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: